Sistem Digitalizare CR Radiologie Veterinara

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654

Brand
Livrabil
in stoc
Ambalaj
bucata

Sistem Digitalizare CR Radiologie Veterinara

 

CR COLENTA HIGHCAP Xr - Veterinar

Aparat pentru digitalizare instalatie radiologica conventionala - anlogica pentru radiologia veteriniara pentru animale de talie mica si mare. (cai, caini, pisici, pasari, serpi, broaste testoase, soareci, soparle, etc.)

 

Sistemul de digitalizare pentru Radiologie DX Easy Imaging CR Retrofit Kit HighCap Xr sporeste eficacitatea diagnosticarii intr-un design compact producand imagine de inalta calitate.

Dimensiuinea lui foarte mica permite amplasarea pe mese/birouri/rafturi, fara a face rabat de la viteza de procesare: pana la 47 placi fosfor/hr la marimea 35x43cm si 73 placi fosfor/hour la marimea 18x24 cm.
Fiind un cititor complet digital elimina necesitatea unei camera obscure sau a unui processor automat de film, putand oricand sa ocupe locul echipamentului vechi.

Dimensiuni placi de fosfor: 14” x 17” (35 x 43 cm), 14” x 14” (35 x 35 cm), 10” x 12”, 8” x 10, 24 x 30 cm, 18 x 24 cm, 15 x 30 cm
Capacitate de procesare: X-Ray general la 254dpi (100um):
35 x 43 cm – pana la 47 placi fosfor/hr
18 x 24 cm – pana la 73 placi fosfor /hr

Timp incarcare caseta: 49 sec.
Rezolutie grayscale: 12 bit
Specificatii citire: 20 pixel /mm, 10 pixel/mm, 5 pixel/mm


Dimensiune pixel: 100um
Conexiune: Ethernet 10 Base T/100 Base TX
Greutate: 39 kg
Dimensiuni exterioare: 560 x 540 x 392 mm 

 

Sistemele de digitalizare CR Colenta HIGH CAP Xr si HIGH CAP XLr reprezinta solutia ideala pentru digializarea instalatiilor radiologice clasice / analogice din unitatile medicale, dar care au nevoie de radiografii digitale de inalta calitate la un cost redus.

 

Aceasta solutie duce la eliminarea filmelor clasice si a substantelor de developare, reducand considerabil costurile actuale si imbunatatind considerabil fluxul de lucru.

 

Aplicatia Software DX Easy Imaging CR ofera o solutie de achizitie a imaginilor radiologice, adaptata pentru utilizarea cu echipamentul X-Ray conventional (retrofitting).

 

Această modalitate nu necesită nicio intervenție tehnică asupra instalației radiologice existente, utilizarea sistemului de digitalizare fiind foarte simplă cu o interfață usor de lucrat.

 

Expunerea se realizează pe placa fosforică, care este introdusă în cititorul de casete, iar imaginea este vizibilă si printabilă doar în câteva secunde.

 

Informatia digitala a diferitelor imagini necesara pentru o examinare X-Ray, se obtine prin intermediul Casetelor CR/Placi Imagine, care inlocuiesc metoda conventionala de folosire a filmului. Informatia stocata pe placile CR este scanata prin intermediul unui CR-Reader apoi transferata catre Consola de Achizitie, unde prin intermediul aplicatiei DX-Easy Imaging Acquisition Software, imaginea X-Ray este obtinuta si poate fi evaluata pe ecran.

Aplicatia DX-Easy Imaging Acquisition Software permite operatorului sa imbunatateasca si sa examineze imaginea conform necesitatilor, pentru a obtine un diagnostic cat mai exact.

 

Imaginile pot fi exportate / arhivate in PACS, printate la imprimante medicale DICOM sau scrise pe CD.

Accesorii Optionale CR: workstation, imprimanta medicala DICOM, PACS, robot PRINT CD.

 

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem Digitalizare CR Radiologie Veterinara

Sistem Digitalizare CR Radiologie Veterinara