Termeni și condiții de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii contractuali si conditiile noastre inainte de utilizarea site-ului si inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa info@shmedical.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0359199654.

SH Medical SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind butonul "Termeni si conditii".

INTRODUCERE
web site-ul shmedial.ro este un site de prezentare si magazin online prin intermediul caruia se pot cumpara produse medicale.
Cota TVA care este aplicata produselor este de 19 %. Toate produsele sunt cu TVA inclus.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului SH Medical - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea exclusiva SH Medical si a producatorilor sau furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SH Medical a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care aveti o sesizare referitoare la incalcarea drepturilor de autor pe site-ul nostru, puteti sa ne comunicati acest lucru pe adresa info@shmedical.ro

MARCI
SH Medical garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii noastre, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE
SH Medical garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SH Medical, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alfte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SH Medical are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SH Medical nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SH Medical si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Sh Medical si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SH Medical nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.shmedical.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SH Medical nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI
Societatea noastra are contracte/parteneriate de revanzare (reseller) cu reprezentanti importanti ai marcilor prezente in magazinele noastre. In legatura cu produsele (calitate, autenticitatea marcii), precum si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

PROMOTII SI CONCURSURI
SH Medical isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.SH Medical nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

LEGATURI/LINK-URI
SH Medical nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul shmedical.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Societatea noastra nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Societatea nostra nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele shmedical.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Toata informatia prezentata pe site-ul shmedical.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume sau non-ilegale. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop. SH Medical nu va fi responsabil in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa SH Medicalnu va fi raspunzatoare pentru:
Orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site.
Orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SH Medical.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci / produs.
De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
SH Medical nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SH Medical isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de societatea SH MEDICAL pentru respectiva comanda.
SH Medical nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SH Medical SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru.
In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societatea noastra, dar nu si alte despagubiri.
SH Medical condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii SH Medical fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societatea SH Medical de la acest client.

GRESELI DE TIPARIRE
Societatea noastra si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia produelor este reglementata de Lege nr. 449/2003. SH Medical respecta legislatia cu privire la garantia produselor.

In cazul in care produsul achizitionat se defecteaza si doriti sa invocati garantia, va rugam sa cititi cu atentie drepturile si obligatiile din legea nr. 449/2003. (in special articolul 20)
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia standard oferita de fiecare producator in parte.

Produsele din magazinul shmedical.ro au un termen de garantie minim 12 luni.

Pentru persoanele juridice, garantie standard este de 12 luni

Pentru produsele consumabile nu se ofera garantie.
Echipamentele secondhand beneficiaza de garantie de 3 luni de la facturare.
Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului. In cazul in care observati, in termenul prevazut in certificatul de garantie, o neconformitate a produsului achizitionat de pe shmedical.ro va rugam sa ne scrieti pe adresa info@shmedical.ro

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SH Medical nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la info@shmedical.ro

CONDITII LEGALE
Site-ul shmedical.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre societatea noastra si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Pentru orice problema va rugam sa va adresati persoanei responsabile cu concilierea amiabila pe adresa info@shmedical.ro. Veti primi un raspuns in cel mult 14 zile. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Tote produsele au decrierea sucinta in limba romana. In cazul in care descrierea produsului este complexa, pentru a evita anumite necorcondate in descrierea produsului, sunt atasata BROSURILE/FISELE TEHNICE originale emise de producator/furnizor.

In cazul in care nu intelegeti descrierea produsului din brosura incarcata, va rugam sa ne solicitati in scris detaliile tehnice ale produsului.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor.
Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri, constituie proprietatea autorilor, restul constituie proprietatea site-ului shmedical.ro

Transportul produselor


Transportul produselor si expedierea coletului dumneavoastră:


SH Medical SRL expediaza coletele prin firma de curierat rapid FAN COURIER si in unele situatii prin DPD, avand posibilitatea de a acoperi toate localitatile de pe intreg teritoriul Romaniei.

In cazul in care comenzile dvs. vor fi receptionate pana la ora 15:00, coletele vor fi expediate in ziua comenzii urmand a fi livrate de catre curieri la adresa solicitata in maxim 72 ore de la comanda.

In cazul in care comenzile dvs. sunt inregistrate dupa ora 15:00 coletele vor fi expediate catre client in ziua urmatoare.

Site-ul va informeaza pentru fiecare comanda care sunt costurile de transport si/sau daca transportul este inclus in pret (gratuit) sau nu. De regula, transportul este inclus in pret pentru comenzile in valoare de (vezi valoare mentionata pe pagina fiecarui produs)

In cazul in care nu veti beneficia de transport inclus in pret, mai jos regasiti formula de calcul pentru evaluarea costului de transport. Mentionam ca pretul poate sa difere in functie de cotatiile de transport ale curierilor. Pentru a evita orice neplacere, va rugam sa ne solicitati in scris, in prealabil costurile de transport.

Costurile de transport aproximative sunt: 15 Lei + TVA pentru primul kilogram, iar apoi 1 Leu + TVA (19%) pentru fiecare kilogram suplimentar in parte, indiferent de volumul coletului.
Mentionam clar ca in unele situatii pot aparea modificari de costuri din partea firmelor de curiera pe fondul cresterii preturilor pentru tarifele practicate din motive: cresteri de preturi considerabile pentru combustibili, deprecieri ale modedei nationale fata de USD sau EURO etc.

Simulare aproximativa calcul transport (TVA 19 %)
1 Leu + TVA = 1 x 1.19 = 1.19 Lei (TVA reprezinta 19 bani)
10 Lei + TVA = 1 x 1.19 = 11.90 Lei (TVA reprezinta 1.90 Lei)

Simulare transport :

1. Daca cumparati un produs un produs care cantareste 1 kg, veti plati cheltuieli de de transport in valoare de 17.85 Lei cu TVA inclus.

2. Daca cumparati un produs un produs care cantareste 5 kg, veti plati cheltuieli de de transport in valoare de 22.61 Lei cu TVA inclus.

3. Pentru produsele la care transportul este inclus in preti NU veti achita taxe de transport.

4. In cazul in care localitatea de destinatie/livrare NU se afla in raza de acoperire al firmei de curierat, atunci costul de livrare s-ar putea sa coste diferit fata de formula de calcul standard oferita de catre firmele de curierat.

Pentru fiecare comanda in parte veti fi informat de valoarea costului de expeditie la finalizarea comenzii.

In cazul in care produsele comandate nu sunt in stocul nostru sau al furnizorilor nostri veti fi informat printr-un email sau telefonic in cel mai scurt timp de la comanda cu privire la aceste informatii.

Valorile/calculele mentionate mai sus sunt aproximative si au scop informativ. In cazul in care observati inadvertente de calcul pentru transport, va rugam sa ne contactati si vom rezolva problemele de indata.

Pentru produsele in care este mentionat "Livrabil: - in stoc furnizor" termenul de livrare poate sa fie mai lung de 72h de la data comenzii, in sensul ca produsele nu sunt in stocul SH Medical si dureaza pana se face comanda dvs.

 

Politica de retur al produselor:

Firma SH MEDICAL SRL respecta OUG 34/2014

In cazul in care doriti sa facei retur la produsele cumparate, va rugam sa cititi cu atentie drepturile si obligatiile dvs. din OUG 34/2014.

Pentru solutionarea retutrului va rugam sa ne contactati la telefon 0359199654 sau pe email la adresa mentionata in pagina de contact (sau stanga jos al oricarei pagini de pe site), sau utilizand formularul de contact in care puteti mentiona detaliile returilui.

Pentru produsele pentru care se face retur, clientul va achita integral costurile de transport pentru curier.


In cazul in care produsul prezinta urme de deterioare in urma utilizarii defectuoase sau rau intentionate, furnizorul NU va returna banii clientului.

In cazul in care ati comandat un produs si vi s-a livrat un alt produs, SH Medical isi asuma inlocuirea prompta a produsului, suportand toate costurile de transport tur-retur.

Politica de utilizare Cookie-uri

Informatiile care vor fi prezentate in continuare au scopul de a informa utilizatorul cu privire la folosirea si administrarea “cookie”-urilor utilizate in cadrul magazinul online www.shmedical.ro

Cookie-urile au rolul de a facilita accesul la serviciile folosite de orice utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari cum ar fi: limba, tara, preturile afisate in moneda nationala.

Ce sunt Cookie-uri?
Termenul de "cookie" este folosit pentru un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice dispozitiv care are acces la internet: computer, telefon mobil, tableta etc. si este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Google Chrome, Internet Explorer, Opera).

Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita niciodata informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookie-urile sunt de doua tipuri:

– Cookie-uri de sesiune: aceste cookie-uri sunt stocate temporar in istoricul browser-ului care le pastreaza in memorie pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website sau inchide fereastra browser-ului.

– Cookie-uri persistente: acestea sunt stocate in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute si sub denumirea de “third party cookies”.

La ce sunt folosite cookie-urile?
Un cookie contine informatii care fac o legatura intre un utilizator si un anumit website. Daca un browser acceseaza webserverul respectiv din nou, acesta poate sa citeasca informatia deja stocata si sa reactioneze in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare in cadrul unui website.

Care este durata de viață a unui cookie?
Durata de viata a unui cookie este diferita, in functie de scopul pentru care este realizat. Putem sa avem cookie-uri care sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune: acestea nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul iese de pe website. Cookie-urile permanente sunt retinute si sunt refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe websiteul respectiv dar, pot fi sterse oricand de catre utilizator.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
Anumite parti de continut de pe anumite website-uri pot fi plasate pe website-ul nou accesat, de catre terte parti prin intermediul link-urilor, box-urilor sau bannerelor, iar toate aceste instrumente de propagare pot sa contina cookie-uri. Ele poarta numele de “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv, iar furnizorii terti trebuie sa se supun legilor in vigoare si politicilor de confidentialitate ale detinatorului website-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
– performanta a website-ului
– analiza a vizitatorilor
– pentru geotargetting
– de inregistrare
– publicitate sau ale furnizorilor de publicitate
– cookie-urile pot proveni de la terti.

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin cookie-urilor?
Cookie-urile pastreaza toate informatiile intr-un fisier text de mici dimensiuni. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul va expira sau va fi sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setari de limba, pastrarea unui user logat in contul de email, pastreaza produsele in cosul de cumparaturi etc).

Securitate și probleme legate de confidențialitate
Este foarte important de inteles ca cookie-urile nu sunt virusi de calculator! Cookie-urile folosesc formate de tip plain text si nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot sa se autoexecute! Din acest motiv, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou si din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi informatici.
Totusi, cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative. Deoarece ele stocheaza informatii despre istoricul si preferintele de navigare ale utilizatorilor, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de spyware. Multe produse de tip anti-spy sunt constiente de acest lucru si marcheaza in mod constant cookie-urile, pentru a fi sterse de pe calculatorul utilizatorului.

Cateva sfaturi pentru o navigare sigura
Datorită flexibilitati si faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate website-uri folosesc cookie-urile, acestea sunt aproape inevitabile in ziua de astazi. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai populare si utilizate din ziua de astazi (ex: Yahoo, Youtube etc.). In continuare ai cateva sfaturi care te pot asigura ca navigarea ta pe website-uri este fara griji, chiar si cu aceste cookie-uri:
- personalizeaza-ti setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a avea un nivel confortabil al securitatii utilizarii cookie-urilor pe calculatorul folosit de tine.
- daca nu esti deranjat de cookie-uri si esti singura persoana care utilizaeaza computerul, poti sa setezi un termen mai lung de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces. Daca mai sunt si alte persoane care utilizeaza computerul, poti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchizi browserul folosit. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
- instaleaza si actualizeaza constant aplicatiile de tip antispyware.

Dezactivarea si refuzul de cookie-uri
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face navigarea pe anumite website-uri impracticabila si foarte greu de utilizat. De asemenea, trebuie inteles faptul ca refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti sa setezi browserul sa accepte cookie-uri doar de la un anumit website. Sunt cazuie cand, daca nu esti inregistat sa folosesti cookie-urile, nu vei putea lasa nici un comentariu pe acel website.

Toate browserele din ziua de astazi ofera posibilitatea de a schimba setarile de cookie-uri. Aceste setari se găsesc de regulă în “optiuni” sau în meniul de “preferinte” al browserului.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti si pentru mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online, IAB Romania pune la dispozitie websiteul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel poti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings în Internet Explorer
Cookie settings în Firefox
Cookie settings în Chrome
Cookie settings în Safari