Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP Xr

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654 | 0740 931 424

Brand
Livrabil
la comanda
Ambalaj
bucata
Link producator

CR COLENTA HIGHCAP Xr

Aparat pentru digitalizare instalatie radiologica conventionala - anlogica 

Sistemul de digitalizare pentru Radiologie DX Easy Imaging CR Retrofit Kit HighCap XMr sporeste eficacitatea diagnosticarii intr-un design compact. Dimensiuinea lui foarte mica permite amplasarea pe mese/birouri/rafturi, fara a face rabat de la viteza de procesare: pana la 47 placi fosfor/hr la marimea 35x43cm si 73 placi fosfor/hour la marimea 18x24 cm.
Rezolutie de citire: pana la 508 dpi (50um), permite utilizarea sa si pentru mamografie.
Fiind un cititor complet digital elimina necesitatea unei camera obscure sau a unui processor automat de film, putand oricand sa ocupe locul echipamentului vechi.
Dimensiuni placi de fosfor: 14” x 17” (35 x 43 cm), 14” x 14” (35 x 35 cm), 10” x 12”, 8” x 10, 24 x 30 cm, 18 x 24 cm, 15 x 30 cm
Capacitate de procesare: X-Ray general la 254dpi (100um):
35 x 43 cm – pana la 47 placi fosfor/hr
18 x 24 cm – pana la 73 placi fosfor /hr
Mamografii la 508dpi(50um):
18 x 24 cm – pana la 40 placi fosfor /hr
Timp incarcare caseta: 49 sec.
Rezolutie grayscale: 12 bit
Specificatii citire: 20 pixel /mm, 10 pixel/mm, 5 pixel/mm
Dimensiune pixel: 100um
Conexiune: Ethernet 10 Base T/100 Base TX
Greutate: 39 kg
Dimensiuni exterioare: 560 x 540 x 392 mm 

Sistemele de digitalizare CR Colenta HIGH CAP Xr si HIGH CAP XLr reprezinta solutia ideala pentru digializarea instalatiilor radiologice clasice / analogice din unitatile medicale, dar care au nevoie de radiografii digitale de inalta calitate la un cost redus.

Aceasta solutie duce la eliminarea filmelor clasice si a substantelor de developare, reducand considerabil costurile actuale si imbunatatind considerabil fluxul de lucru.

DX Easy Imaging CR ofera o solutie de achizitie a imaginilor radiologice, adaptata pentru utilizarea cu echipamentul X-Ray conventional (retrofitting).

Această modalitate nu necesită nicio intervenție tehnică asupra instalației radiologice existente, utilizarea sistemului de digitalizare fiind foarte simplă cu o interfață usor de lucrat. Expunerea se realizează pe placa fosforică, care este introdusă în cititorul de casete, iar imaginea este vizibilă si printabilă doar în câteva secunde.

Informatia digitala a diferitelor imagini necesara pentru o examinare X-Ray, se obtine prin intermediul Casetelor CR/Placi Imagine, care inlocuiesc metoda conventionala de folosire a filmului. Informatia stocata pe placile CR este scanata prin intermediul unui CR-Reader apoi transferata catre Consola de Achizitie, unde prin intermediul aplicatiei DX-Easy Imaging Acquisition Software, imaginea X-Ray este obtinuta si poate fi evaluata pe ecran.

Aplicatia DX-Easy Imaging Acquisition Software permite radiologului sa imbunatateasca si sa examineze imaginea conform necesitatilor, pentru a obtine un diagnostic cat mai exact.

Imaginile pot fi exportate / arhivate in PACS, printate la imprimante medicale DICOM sau scrise pe CD.

Accesorii Optionale CR: workstation, imprimanta medicala DICOM, PACS, robot PRINT CD.

Brosura COLENTA HighCapXr

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP Xr

Descarca brosura

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP Xr

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP Xr