Transport și Returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

SH Medical SRL expediaza coletele prin firma de curierat rapid FAN COURIER, avand posibilitatea de a acoperi toate localitatile de pe intreg teritoriul Romaniei.

In cazul in care comenzile dvs. vor fi receptionate pana la ora 15:00, coletele vor fi expediate in ziua comenzii urmand a fi livrate de catre curieri la adresa solicitata in maxim 72 ore de la comanda.

In cazul in care comenzile dvs. sunt inregistrate dupa ora 15:00 coletele vor fi expediate catre client in ziua urmatoare.

In cazul in care nu veti beneficia de transport inclus in pret, mai jos regasiti formula de calcul pentru evaluarea costului de transport.

Costurile de transport pentru primul kilogram sunt cca 16.50 Lei cu TVA inclus, iar apoi se adauga 1.19 Lei (cu TVA)  pentru fiecare kilogram suplimentar in parte, indiferent de volumul coletului.

Simulare Calcul transport (TVA 19 %)

Simulare transport :

1. Daca cumparati un produs un produs care cantareste 1 kg, veti plati cheltuieli de de transport in valoare de 16.66 Lei cu TVA inclus.

2. Daca cumparati un produs un produs care cantareste 5 kg, veti plati cheltuieli de de transport in valoare de 22.61 Lei cu TVA inclus. (primul kg 16.66 + 5.95 restul greutatii = 22.61 Lei)

3. Pentru produsele la care transportul este inclus in pret, NU veti achita taxe de transport.

4. In cazul in care localitatea de destinatie/livrare NU se afla in raza de acoperire al firmei de curierat, atunci costul de livrare s-ar putea sa coste diferit fata de formula de calcul standard oferita de catre firmele de curierat.

Pentru fiecare comanda in parte veti fi informat de valoarea costului de expeditie precum si prin ce companie de curierat se va efectua livrarea.

In cazul in care produsele comandate nu sunt in stocul nostru sau al furnizorilor nostri veti fi informat printr-un email sau telefonic in cel mai scurt timp de la comanda cu privire la aceste informatii.

Valorile/calculele mentionate mai sus sunt aproximative si au scop informativ.