Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654 | 0740 931 424

Brand
Livrabil
la comanda

Avem placerea sa va prezentam solutia profesionala PACS (Picture Archiving and Communication Systems) pentru arhivarea si gestionarea imaginilor DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine). Sistemul este produs de catre compania eRad, din SUA, unul dintre cei mai renumiti producatori la nivel mondial.

 

Solutia PACS integrata hardware si software utilizeaza standardele DICOM pentru stocarea, arhivarea si vizualizarea informatiilor si a studiilor medicale achizitionate cu echipamentele medicale de radiologie si imagistica, fiind compatibil cu orice marca de aparat: CT, RMN, RX, Ecograf, Mamograf, etc.

 

Un sistem PACS consta in patru componente majore: modalitatile de producere/achizitie a imaginii, cum ar fi CT, RMN, sau RX, o retea securizata pentru transmiterea de informatii, statii de lucru pentru interpretarea si vizualizarea imaginilor (workstation), si sistemul de arhivare pentru stocarea si apelarea de imagini si rapoarte (Server + Software). Prin solutia PACS de la eRAD pot fi interconectate mai multe centre medicale in sistem.

SH Medical SRL (Solutions for Hospitals) vine in intampinarea spitalelor si centrelor medicale de imagistica medicala care doresc sa implementeze un sistem PACS de inalta calitate. In acest sens va punem la dispozitie pachete ale sistemului PACS sau RIS, care pot fi implementate in orice tip de unitate medicala, indiferent de marime sau numarul de locatii, in functie de bugetul alocat implementarii sitemului PACS

Mai mult decat un PACS, eRAD este o solutie completa de flux de lucru care abordeaza provocarile actualelor medii de citire. Din 1999, grupurile de radiologie si furnizorii de servicii de teleradiologie s-au bazat pe eRAD pentru flexibilitatea si configurabilitatea sa - pentru modul inovator de a muta rapid imaginile catre radiolog in loc de deplasa radiologul la imagini.

Dezvoltandu-se din unul dintre cele mai vechi sisteme PACS bazate pe web pentru lectura la distanta, eRAD ofera acum o suita completa de instrumente pentru a sprijini achizitionare, citire si raportare de oriunde.

Accesati si gestionati orice studiu - inima fluxului de lucru practic - cu solutia PACS scalabila, bazata pe web. Site-urile multiple de achizitie si de raportare pot distribui, partaja si arhiva datele in siguranta, utilizand liste de lucru si protocoale de multi-modality adaptate fiecaruia.

Utilizatorii pot naviga prin studii dintr-un singur worklist, personalizat in functie de rolul si preferintele fiecaruia. Obtineti rezultate rapide de raportare datorita pre-fetching, load balancing si dictare incorporata. Integritatea datelor nu este numai conservata, ci si imbunatatita, chiar si in cadrul mai multor sisteme PACS, astfel incat medicii sa poata avea incredere in date si sa poata fi exacti si productivi.

Caracteristici:

Rapoarte avansate, integrate

Cu PACS-ul eRAD nu e nevoie sa achizitionati si sa instalati un sistem independent de raportare, editorul de rapoarte web-based de la eRAD va permite sa parcurgeti si sa dictati, sa editati si sa atasati imagini cheie - direct din PACS, la orice statie de lucru cu internet.

Schimbul de date intre mai multe locatii

eRAD PACS permite incarcarea in siguranta a imaginilor pe internet, transferul documentelor scanate si coercitia datelor - care forteaza coerenta sistemelor disparate, mentinand in acelasi timp integritatea datelor.

Viteza sporita prin pre-fetch si pre-cache a imaginilor

Prin Pre-fetch-ul arhivelor terte, priori relevanti sunt gata si complexele migratiile invechite nu sunt necesare. Obtineti o eficienta optima prin intermediul pre-caching-ului studiilor pe bazat de reguli, catre statia de lucru a radiologului (adica orice computer conectat la internet) inainte de vizionare.

Redare 3D volumetrica

Cu suport pentru Direct Volume Rendering, Maximum Intensity Projection (MIP) si modurile Raysum Average Projection, redarea volumetrica 3D permite crearea de imagini reconstituite pe loc. Costul si timpul rutei catre un laborator sau o statie de lucru specializata este eliminat. Obtineti o calitate clinica mai mare prin corelarea volumelor 3D cu seriile 2D pentru a identifica acelasi punct in toate imaginile ortogonale. Gestionati cu usurinta studii mai mari cu derularea sectiunilor.

Zero-Footprint Web Viewer

Sistemul de vizualizare mobil HTML5 ofera acces simplu si securizat la rezultatele imaginilor de pe dispozitive mobile, cum ar fi tablete sau smartphone-uri. Medicii pot vizualiza rapid detaliile pacientului si studiului, rapoartele clinice si imaginile cand si unde au nevoie.

Modulul pentru mamografie

Complet integrat cu eRAD PACS, modulul de mamografie ofera un set complet de instrumente pentru imagistica mamara si elimina necesitatea unei statii de lucru dedicate pentru mamografie – potential economisind ore de lucru si costuri de suport.

Flux de lucru configurabil, orientat catre evenimente

Motorul software-ului eRAD bazat pe reguli, permite utilizatorilor sa creeze declansatoare sau evenimente care sa faca fluxul de lucru mai eficient, incluzand sarcini de studiu, notificari automate prin e-mail sau SMS, pre-fetching, pre-caching pentru studii, la o statie de lucru la distanta, si auto-fax. Regulile eRAD sunt usor de gestionat, construit, schimbat si atribuit.

Constructia Sistemul PACS eRAD

eRAD PACS foloseste serverele native Web-enabled, bazate pe Linux cu o arhitectura distribuita, care asigura continuitatea serviciului in timpul intreruperilor conectivitatii. Ofera suport LDAP pentru gestionarea centralizata a conturilor de utilizator, precum si o interfata programabila pentru integrarea sistemelor terte.

Sabloanele personalizabile ale paginilor web ofera flexibilitate adaugata. Datele sunt protejate prin acces securizat si criptare SSL. Suportul pentru virtualizarea serverului maximizeaza resursele.

 

Aceste caracteristici tehnologice va automatizeaza fluxul de lucru si angreneaza puterea si flexibilitatea sistemului eRAD PACS:

  • Worklists/Workflows pentru radiologie foarte configurabile, inclusiv scheme de culori.

• Vendor Neutral Archive (VNA) pentru citire/scriere in arhive DiCOM terte. eRAD poate fi folosit ca un motor de workflow care acceseaza o arhiva DICOM veche (legacy) sau pentru a stoca imagini utilizand arhiva eRAD.

• sistemele eRAD PACS sunt compatibile HIPAA si permit control role-based pentru accesul mai multor utilizatori.

• Actiuni automate bazate pe reguli definite de utilizator. Aceastea includ efectuarea de studii vizibile pe listele de lucru desemnate, pre-caching-ul studiilor la o anumita statie de lucru, trimiterea notificarilor catre utilizatori, raportare prin fax sau tiparire si alte optiuni.

• Dictare (limba engleza) incorporata, transcriere si intelegere de vorbire pentru un flux de lucru fara efort. Exclude nevoia unui alt sistem informatic de radiologie (RIS) sau un sistem tert separat.

• Scanarea documentelor si incarcarea documentelor (PDF / JPEG) direct in sistemul eRAD PACS.

• Imaginile cheie si notitele sunt stocate impreuna ca parte a raportului medical. Acestea sunt disponibile online pentru acces sigur la clienti prin intermediul oricariu dispozitiv cu browser.

• Instrumentele de management integrate pentru constrangerea datelor ofera utilizatorilor posibilitatea de a manipula informatiile DICOM atunci cand sunt achizitionate de server pentru normalizarea sau corectarea datelor.

• Instrumentele critice de gestionare a rapoartelor, cum ar fi tiparire automata, notificari fax si e-mail, pot fi declansate de schimbarile in starea studiului.

• Sabloane pentru acces mai granular la studii. Aceasta inseamnand ca anumite campuri pot fi ascunse, mai degraba decat intreaga pagina.

• O vizualizare rapida, centralizata a tuturor informatiilor pacientului din dosarul pacientului.

• Abilitatea de a crea comenzi dupa primirea studiilor de intrare si postarea intr-un worklist global centralizat.

• Integrarea sistemelor de vorbire terte pentru un flux de lucru fluent cu PACS-ul.

• interfata HL7 cu multiple sisteme disparate HIS, RIS, PM si EMR.

• Conturi personalizate de utilizator cu permisiuni bazate pe roluri.

• Gestionarea studiilor clinice si revizuire a studiilor colegilor, care include caracteristici de anonimizare / curatare a studiilor pentru de-identificare, printre altele.

• O interfata API programabila, web-based, care ofera acces la rapoarte si imagini de la EMR (Image-Enabled EMR).

• Raportarea care permite worklist-elor filtrate sa fie exportate in Microsoft Excel fara a fi nevoie de un RIS.

• Suport pentru limbi in plus fata de limba engleza.

• Asistenta lingvistica internationala.

• Suport pentru importul de fisiere DICOM.

• Accesul la parola uitata prin e-mail verificat cu acreditare.

• Optimizarea bazei de date pentru volume mari de date.

 

Pentru oferte personalizate de pret va rugam sa ne contactati

Ofertele se configureaza in particular pentru fiecare client in parte in functie de numarul de studii/an

Sitemele PACS sunt dispozitive medicale clasa I. Marcaj CE. 93/42 EEC. Aviz MS
ISO 13485, ISO 9001

Acoperire Nationala.
Suport tehnic si Service 24/24h

 

www.erad.com

Brosura eRAD PACS

Pentru a afla mai multe detalii despre PACS-ul eRAD descarca brosuta

Descarca brosura

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala

Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala