Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP XLr

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654 | 0740 931 424

Brand
Livrabil
15 zile de la comanda
Ambalaj
bucata
Link producator

CR COLENTA HIGHCAP XLr

Sistemul de digitalizare pentru Radiologie DX Easy Imaging CR Retrofit Kit HighCap XLr inlocuieste necesitatea folosirii filemlor conventionale (analogice), a casetelor pentru film si panouri pentru intensificare, a camerelor obscure si chimicalelor pentru developare si fixare.
Placile de imagine din fosfor sunt de o inalta rezolutie cu posibilitatea optionala a citirii de pana la 50 micorni, avand astfel aplicabilitate si pentru mamografii.
Componenta cheie, placa din fosfor, este folosita in locul filmelor X-Ray conventionale pentru a digitaliza cu usurinta imaginile achizitionate.
Cu doar trei tipuri de placi se pot efectua imagini pentru piept, lombar spinal, pantomografie (15 x 30cm) si extremitati. Cu o singura unitate se pot folosi toate dimensiunile necesare pentru acesete investigatii.
Dimensiuni placi de fosfor: 14” x 17” (35 x 43 cm), 14” x 14” (35 x 35 cm), 10” x 12”, 8” x 10”, 24 x 30 cm*, 18 x 24 cm*, 15 x 30 cm (*de asemenea marimi pentru mamografii).
Capacitate de procesare: 35 x 43 cm – pana la 87 placi fosfor/hr
18 x 24 cm – pana la 92 placi fosfor /hr
Timp incarcare caseta: 38 sec
Rezolutie grayscale: 12 bit
Specificatii citire: 20 pixel/mm(optional cu chitul pentru mamografi), 10 pixel/mm, 5 pixel/mm
Dimensiune pixel: 100um / 50um (Mamograpfie)
Conexiune: Ethernet 10 Base T/100 Base TX
Greutate: 99 kg
Dimensiuni exterioare: 590 x 380 x 810 mm

Sistemele de digitalizare CR Colenta HIGH CAP Xr si HIGH CAP XLr reprezinta solutia ideala pentru digializarea instalatiilor radiologice clasice / analogice din unitatile medicale, dar care au nevoie de radiografii digitale de inalta calitate la un cost redus.

Aceasta solutie duce la eliminarea filmelor clasice si a substantelor de developare, reducand considerabil costurile actuale si imbunatatind considerabil fluxul de lucru.

DX Easy Imaging CR ofera o solutie de achizitie a imaginilor radiologice, adaptata pentru utilizarea cu echipamentul X-Ray conventional (retrofitting).

Această modalitate nu necesită nicio intervenție tehnică asupra instalației radiologice existente, utilizarea sistemului de digitalizare fiind foarte simplă cu o interfață usor de lucrat. Expunerea se realizează pe placa fosforică, care este introdusă în cititorul de casete, iar imaginea este vizibilă si printabilă doar în câteva secunde.

Informatia digitala a diferitelor imagini necesara pentru o examinare X-Ray, se obtine prin intermediul Casetelor CR/Placi Imagine, care inlocuiesc metoda conventionala de folosire a filmului. Informatia stocata pe placile CR este scanata prin intermediul unui CR-Reader apoi transferata catre Consola de Achizitie, unde prin intermediul aplicatiei DX-Easy Imaging Acquisition Software, imaginea X-Ray este obtinuta si poate fi evaluata pe ecran.

Aplicatia DX-Easy Imaging Acquisition Software permite radiologului sa imbunatateasca si sa examineze imaginea conform necesitatilor, pentru a obtine un diagnostic cat mai exact.

Imaginile pot fi exportate / arhivate in PACS, printate la imprimante medicale DICOM sau scrise pe CD.

Accesorii Optionale CR: workstation, imprimanta medicala DICOM, PACS, robot PRINT CD.

Brosura COLENTA HighCapXLp

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP XLr

Descarca brosura

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP XLr

Sistem Digitalizare Radiologie CR COLENTA HIGHCAP XLr