Aparatura Medicala Există 27 produse

Subcategorii

 • Injectomate /...

  Injectomatele (pompele de seringa) si infuzomatele sunt dispozitive medicale utilizate in terapia intensiva pentru administrarea programata precisa intravenoasa a a unor cantitati mici in rate fixe sau variabile in functie de necesitati de medicamente sau solutii intr-o perioada de timp determinate. Ele sunt clasificate in functie de modul lor de functionare si de capacitatea de reglare a fluxului.

 • Detectoare vene

  Detectoarele de vene sunt dispozitive medicale folosite pentru a localiza venele pacientilor in mod non-invaziv. Acestea sunt deosebit de utile in cazul pacientilor cu vene greu de gasit, cum ar fi la persoanele cu pielea mai inchisa, pacientii obezi, pacientii deshidratati, sau la copii.

   

  Detectoarele de vene functioneaza prin diferite tehnologii, dar cele mai comune sunt cele care folosesc infrarosu. Lumina infrarosie este absorbita in mod diferit de sangele din vene comparativ cu tesuturile inconjuratoare, ceea ce permite detectarea contrastului intre vene si restul tesuturilor. Cand lumina infrarosie este proiectata pe piele, o camera sensibila la infrarosu capteaza imaginea, iar venele apar in contrast cu restul tesutului.

 • VIDEO RECORDER MEDICAL
 • Imprimante Ecograf

  Imprimantele video printer pentru ecografe (sau ultrasunete) sunt dispozitive dedicate pentru a printa imagini de inalta calitate generate de aparatele de ecografie sau endoscopie. Aceste imprimante sunt concepute pentru a reproduce cu exactitate detaliile fine, contrastele si nuantele de tonuri de gri ale imaginilor ecografice, care sunt esentiale pentru diagnosticarea precisa.

  Aceste imprimante functioneaza conectandu-se direct la ecograful prin intermediul unor interfete video, cum ar fi HDMI, VGA sau S-Video. Imaginile capturate sunt apoi printate pe hartie termica speciala, care permite o reprezentare clara si de inalta rezolutie.

 • Incalzitoare Gel Ecograf

  Incalzitoarele pentru gelul ecograf /ultrasunete sunt utilizate in contextul procedurilor medicale de imagistica prin ultrasunete, precum ecografia. Aceste incalzitoare au rolul de a preincalzi gelul de ultrasunete, care este aplicat pe pielea pacientului înainte de efectuarea unei ecografii.

  Ca si scop au urmatoarele doua lucruri: Confortul pacientului, prin aplicarea gelului preincalzit pe piele pentru reducerea senzatiei de frig pe care o poate simti pacientul precum femeile gravide si totodata pentru imbunatatirea calitatii imaginilor. Gelul la o temperatura adecvata poate ajuta la îmbunatatirea conductivitatii acustice intre sonda de ultrasunete si pielea pacientului. Acest lucru poate duce la obtinerea unor imagini de mai buna calitate, deoarece reduce cantitatea de aer dintre sonda si piele, care altfel ar putea distorsiona semnalele de ultrasunete emise de sonda.

per pagina
Arata 1 - 12 din 27 produse
Arata 1 - 12 din 27 produse

Filtreaza

Categorii
more... less
Producatori
more... less
Pret
0 Lei 14575 Lei
Format
more... less
Mod printare
more... less
Tip hartie
more... less
Rezolutie
more... less
Gradatie de inregistrare
more... less
Tehnologie printare
more... less
Bibilioteca medicamente
more... less
Port conectare
more... less
Ecran
more... less
Conector multifunctional
more... less
Tip produs
more... less
Capacitate seringa
more... less
Numar seringi
more... less
Apelare asistenta
more... less

Aparatura Medicala

Informatii

Produse noi

Oferte speciale

Etichete

test