RIS

RIS (Radiology Information System) este un sistem informatic specializat, conceput pentru a gestiona datele si operatiunile departamentelor de radiologie din cadrul unitatilor medicale. Functionalitatile unui RIS includ gestionarea programarilor pacientilor, urmarirea istoricului radiologic al pacientilor, stocarea si recuperarea datelor radiolo...

RIS (Radiology Information System) este un sistem informatic specializat, conceput pentru a gestiona datele si operatiunile departamentelor de radiologie din cadrul unitatilor medicale. Functionalitatile unui RIS includ gestionarea programarilor pacientilor, urmarirea istoricului radiologic al pacientilor, stocarea si recuperarea datelor radiologice, gestionarea resurselor, raportarea rezultatelor examinarilor, precum si facturarea serviciilor de radiologie.

 Sistemele RIS sunt adesea integrate cu alte sisteme spitalicesti, cum ar fi Sistemele de Arhivare si Comunicare a Imaginilor (PACS) si Sistemele Informatice Spitalicesti (HIS), pentru a imbunatati fluxul de lucru si eficienta in diagnosticarea si tratamentul pacientilor. Aceasta integrare faciliteaza schimbul de informatii intre diferite departamente, imbunatatind calitatea ingrijirilor medicale si eficienta administrativa.

Mai multe

RIS Există 1 produs.

Arata 1 - 1 din 1 produs
Arata 1 - 1 din 1 produs

Filtreaza

Producatori
more... less

Informatii

Produse noi

Oferte speciale

Etichete

test