Despre noi

Firma noastră

SH Medical SRL - Solutions for Hospitals - este importator și distribuitor de echipamente medicale, dispozitive și consumabile medicale.

Soluțiile pe care le oferim vă sporesc productivitatea, îmbunătățind totodată prin tehnologia furnizată calitatea actului medical. Calitatea și siguranta diagnosticării, monitorizarea continuă a pacienților, productivitatea, inovația, precum si reducerea costurilor, sunt principiile care stau la baza companiei noastre.

  • Produse de calitate
  • Garanție și suport tehnic
  • Finanțarea proiectelor clienților

Echipa noastră

work team

SERVICE

Asistență tehnică, service și mentenanță pentru echipamentele medicale comercializate de noi. Asigurăm instalarea, punerea in functiune, calibrarea echipamentelor medicale achizitionate și training cu personalul care va utiliza aparatura.

GARANȚIE

Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de garantie integrala din partea producatorilor. La cerere, putem oferi si extragarantie.

Extragaranția se oferă produselor care ies din perioada de garanție oferită de producator, clientul putând beneficia în continuare de garanție pentru produsul achizitionat, în aceleași condiții, în urma achitarii unei taxe anuale. 

FINANȚAREA PROIECTELOR

Știm că investițiile în echipamente medicale presupune eforturi financiare mari, pentru dotarea centrelor medicale. Indiferent de valoarea proiectului, vă punem la dispoziție achiziții finanțate prin Leasing Operational sau creditare directa de noi. Pentru mai multe detalii vă rugam să ne contactați, sau sa accesati sectiunea "Finanțare"

CONSULTANȚĂ

Pentru a face cea mai buna alegere atunci când este vorba de achiziționarea unui echipament medical, specialiștii nostri vă oferă consultanța necesară în vederea alegerii produsului ideal pentru laboratorul / clinica / spitalul dvs.

CLIENTII NOȘTRI

Suntem in colaborare cu cu numeroase clinici, spitale private cat si spitale de stat.
Clienții noștri diferă atât prin mărime, cât și prin nevoile lor specifice, motiv pentru care suntem într-o continua extindere a portofoliului nostru de produse cât si prin extinderea ariei de acoperire națională.
Unul dintre atuurile noastre este faptul ca ne adaptam usor nevoilor si cerintelor clientilor prin abordarea personalizata a tuturor proiectelor.

Produsele noastre sunt expediate prin curierat rapid ajungand in posesia clientului in 24 h - 48 h de la comanda in orice localitate din țară.

Echipamentele achiziționate de la noi, beneficiază de transport și instalare inclusă.

CERTIFICĂRI ȘI AVIZE

SH Medical a implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii ISO 9001:2015

Toate echipamentele furnizate sunt autorizate de catre Ministerul Sănătății - ANMDM, C.N.C.A.N., BIOCIDE, etc