CurveBeam Cone Beam CT 3D ortopedie LineUp

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654 | 0740 931 424

Brand
Livrabil
30 zile de la comanda

CurveBeam Cone Beam CT 3D ortopedie LineUp 

 

Compania Curve Beam a fost fondata in 2009 de un grup de cercetatori din SUA cu o vasta experienta dovedita in domeniul de dispozitive 3D pentru imagistica medicala.

Compania proiecteaza și fabrica echipamente medicale de imagistica Cone Bean CT 3 D, pentru specialitățile ortopedice si podiatrice.

Primul echipament lansat pe piata mondiala este PedCat - Cone Beam CT orthopedic. Compania Curve Bean detine brevete internationale pentru tehnologia si metoda de investigare al membrelor inferioare sub greutatea corporala a pacientilor.

 

Echipa de baza din spatele CurveBeam a pionierat tehnologia de imagistica Cone Beam CT pentru specialitatile dentare, maxilo-faciale și ENT. Introducerea in imagistica a CT-ului Cone Beam, a revolutionat industria si a contribuit la aparitia implanturilor dentare personalizate si a unor practici imbunatatite in ortodontie si chirurgie orala. Astazi, scanarile CT Cone Beam sunt practic standardul de ingrijire pentru ortodontie avansata si planificarea tratamentului chirurgiei orale. CurveBeam stabilind astfel noi standarde in imagistica 3D ortopedica in intreaga lume.

 

Principala specialitate caruia CurveBeam i se adreseaza este PODIATRIA. Aceasta specialitate este parte a unor domenii conexe precum diabet, ortopedie, reutomatolgie, pediatrie. Aceasta se ocupa atat cu implementarea unor masuri preventive, care sa asigure o santate a piciorului pe termen lung, cat si cu masuri curative care au rolul de a rezolva problemele ce tin de picior.

De asemenea, CurveBeam, se adreseaza centrelor de excelenta pentru investigatii ale sportivilor, pentru care este foarte important un diagnostic exact, pentru a li se oferi un plan de tratament si recuperare eficient.

Principalul atu al echipamentelor CurveBeam este faptul ca pacientul sta in picioare in timpul examinarii, identificandu-se prin acest mod, cu exactitate, problemele de care acesta sufera.

 

Aparatul CurveBeam LineUp functioneaza pe tehnologie Cone Beam CT permitandu-i sa capteze un volum de 360 grade. Aceste scanari 3D de inalta rezolutie ale extremitatilor, permit specialistilor o evaluare cu precizie si claritate a structurilor osoase, imbunatatindu-se astfel calitatea actului medical.

 

Metoda de scanare CT sub greutatea corporala, ofera vizualizari tridimensionale biomecanice precise, ale morfologiei osoase, alinierii și spațiilor articulare.

Societatea ortopedica americana recomanda metoda de scanare imagistica a pacientului stand in picioare, atunci cand este posibil, pentru a obtine evaluarea cat mai exacta a piciorului si a gleznei. Indicațiile pentru CT sub greutatea corporala sunt mai extinse decat investigatiile extremitatilor  inferioare cu un sistem CT elicoidal. De exemplu, CT sub greutatea corporala poate fi utilizat pentru a investiga dinamica rotatională a picioarelor posterioare.

 

Investigatia CT sub greutatea corporala nu este restrictionata de anatomia suprapusa și se dovedeste a fi mai sensibila si mai precisa pentru detectarea osteofitelor si a chisturilor subcondrale, decat radiografia conventionala fixa.

Doza de ratiatie:

Doza efectiva de radiație a scanarii pedCAT 3D este comparabila cu cateva ore de radiații de fond echivalente. Pentru a pune in perspectiva, o doza de radiatie efectiva de scanare pedCAT este de cel mult 3 micro Sieverts, iar o persoana obisnuita  primește o doza de radiație de aproximativ 3000 micro Sieverts per an, din materiale radioactive naturale și radiații cosmice din spațiul cosmic.

 

Va punem la dispozitie studii clinice pentru o evaluare a metodei de scare CT sub greutatea corporala a pacientilor. Va rugam sa accesati urmatorul link:

http://www.curvebeam.com/products/pedcat/case-studies/

 

 

Biblioteca Video link:

http://www.curvebeam.com/products/video-gallery/

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne accesati website-ul producatorului:

www.curvebeam.com

 

SH Medical SRL - Solution for Hospitals - Dealer Autorizat

Brosura LineUP CurveBeam

Brosura LineUP CurveBeam CT ortopedie

Descarca brosura

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

CurveBeam Cone Beam CT 3D ortopedie LineUp

CurveBeam Cone Beam CT 3D ortopedie LineUp