Sistem Informatic pentru Radiologie RIS

Solicita Oferta

Adauga la lista dorintelor

Comanda telefonica

0359 199 654 | 0740 931 424

Brand
Livrabil
la comanda

Avem placerea sa va prezentam solutia profesionala R I S  (Radiology Information Systems)

Un sistem de informatii radiologic (RIS) este un tip de sistem informatic utilizat pentru a crea, a stoca și a gestiona datele radiologice si imaginile pacientilor. Este un tip de sistem de informatic in domeniul sanatatii sau al spitalelor (HIS), conceput pentru a automatiza si gestiona procesele din departamentul radiologic. Sistemul este produs de catre compania eRad, din SUA, unul dintre cei mai renumiti producatori la nivel mondial.

 

 

Sistemele de informatice radiologice RIS, ofera suportul  in urmatoarele caracteristici: Înregistrarea si planificarea pacientului / Gestionarea listei de pacienți / Modalitatea de interfata folosind liste de lucru / Gestionarea fluxului de lucru in cadrul unui departament de radiologie / Solicitarea si scanarea documentelor / Rezultatul intrarii / Raportare digitala si functionalitate exportata in format pe hartie / Transmiterea rezultatului, inclusiv trimiterea prin fax si trimiterea prin e-mail a rapoartelor clinice / Urmarirea pacientului / Documente interactive / Crearea fisierelor tehnice / Modalitatea si managementul materialelor / etc…

 

 

Sistemul informatic RIS, certificat EHR de la eRAD, este o solutie all-in-one. Proiectat de la zero de o echipa de operatori veterani din centre de imagistica, radiologi, si programatori, RIS-ul eRAD rezolva problemele reale cu care se confrunta astazi spitalele/centrele medicale de radiologie cu un flux mare de pacienti, numar mare de personal medical si totodata, un numar mare de echipamente medicale de radiologie si imagistica medicala.

 

Solutia Software RIS de la eRAD duce la economisirea timpului, simplifica facturarea si optimizarea resurselor. Uneltele puternice, cum ar fi scanarea codurilor de bare pentru ID-urile pacientului si functiile de auto-completare, minimizarea erorilor costisitoare de introducere a datelor.

 

 

SH Medical SRL (Solutions for Hospitals) vine in intampinarea spitalelor si centrelor medicale de imagistica medicala care doresc sa implementeze un sistem tip RIS sau PACS de inalta calitate. In acest sens va punem la dispozitie pachete ale sistemelor RIS/ PACS, care pot fi implementate in orice tip de unitate medicala, indiferent de marime sau numarul de locatii, in functie de bugetul alocat implementarii proiectelor.

RIS-ul certificat EHR de la eRAD este o solutie all-in-one. Proiectat de la zero de o echipa de operatori veterani din centre de imagistica, radiologi, si programatori. RIS-ul eRAD rezolva problemele reale cu care se confrunta astazi multi-site-ul, multi-modality centre de imagistica.

 

RIS-ul eRAD economiseste timpului, simplifica facturarea si optimizarea resurselor. Uneltele puternice, cum ar fi scanarea codurilor de bare pentru ID-urile pacientului si functiile de auto-umplere, minimizarea erorilor costisitoare de introducere a datelor.

Caracteristici inovatoare - cum ar fi fotografiierea si transferarea directa a unui card de asigurare sau a unei retete in RIS. Utilizatorii au o vedere in ansamblu asupra tuturor operatiunilor; informatiile pacientului, documentele, programarile, resursele, regulile de asigurare si autorizatiile sunt gestionate la nivel central dintr-o aplicatie unica, integrata. Productivitatea este urmarita in timp real pe dashboard si prin intermediul rapoartelor complete de management. Integrarea stransa cu PACS-ul eRAD imbunatateste fluxul de lucru dincolo de interfata traditionala RIS / PACS, pentru un impact puternic asupra productivitatii.

 

CARACTERISTICI

- Suport pentru decizia clinica

Fluxuri de lucru usoare pentru gestionarea datelor CDS plus integrarea cu mecanisme calificate pentru evaluarea studiului, fara inregistrari intr-un alt sistem.

- Recunoastere nativa vorbirii si raportare

Dispozitive de recunoastere vocala de ultima generatie, profiluri transferabile si sabloane de rapoarte auto-incarcabile pentru a creste productivitatea. Tehnologie natural-language integrata, fara gestionarea unei interfete terte.

- SecurePIC

Conexiune bidirectionala pentru pacienti pentru captare fotografii prescriptii, carduri de asigurare sau orice document, imbunatatind viteza si acuratetea inregistrarii si ingrijirii pacientului.

- Monitorizarea si raportarea mamografiei integrata

Urmarirea automata a pacientului si transabilitate pe baza evaluarilor BI-RADS®, cu rapoarte complete MQSA si partajarea sigura a rapoartelor. Crestere sporita a loialitatii pacientului datorita lipsei complicatiilor de licentiere de la terti.

- RADAR Nudge

Mesajele compatibile cu HIPAA direct din RIS-ul eRAD pentru radiologi, clinicieni si personalul administrativ, cu optiunea de a include imagini, fisiere si date despre pacient.

- Print to RIS

Transferul documentelor externe (pagini web, e-mailuri etc.) direct in sectiunea Atasamente a inregistrarii pacientului deschis in RIS-ul eRAD, pentru reducerea substantiala a manipularii hartiei.

- Recunoasterea CI-ului pacientului

Potrivirea automata a CI-ului scanat al pacientului cu programul de zi sau intreaga baza de date, cu optiunea de a incarca automat o inregistrare noua cu CI-ul scanat pentru mai putine duplicate.

- Semnatura pacientului

Instrument digital al fluxul de lucru folosit pentru a inregistra semnatura pacientului, reducerea timpilor de inregistrare a pacientului si cresterea satisfactiei pacientului.

- Formulare digitale

Chestionare personalizate, dependente de studiu, foi de lucru tehnologice sau orice forma unica - completate direct in RIS-ul eRAD pentru a le include usor in rapoarte de diagnostic sau de management.

- Inregistrarea documentelor de intrare

Receptionarea electronica a faxurilor primite, cu worklist-uri pentru a directiona atasamentele la arhivele corecte ale pacientilor si crearea de noi comenzi, daca este necesar. Economising astfel apeluri telefonice multiple si multa hartie.

- Certificarea EHR cu analize in timp real

Tablou de bord centralizat, cu informatii in timp real privind obiectivele cheie ale afacerii - de la ore de asteptare pana la utilizare. Rapoarte cuprinzatoare privind toate aspectele practicii pentru luarea deciziilor strategic si de succes.

- Worklist-uri optimizate

Listele de lucru sprijina dinamic productivitatea pe tot parcursul ciclului vizite pacientului, de la comenzi si inregistrare la protocoale de semnare si de facturare. Listele de lucru ajuta practicile cu mai multe puncte de lucru sa atinga obiective operationale, cum ar fi auto-rutarea catre grupuri de lectura definite pentru distributia echilibrata a studiului.

Constructie

• Arhitectura Web enabled multi-tier Suportata de serviciile MS Web.

• Baza de date relationala MS SQL Server

• Rapoarte de management robuste via MS Report Server

• Autentificare prin RIS dar si network-based user authentication

• Full support pentru DICOM modality integrare worklist cu scanere.

• Full support pentrui HL7/XML integrare cu sisteme terte

• Scalabil pentru practice si departamente de toate marimile

 

Arhitectura nativape web-based face usor si economic pentru practicile de diferite forme si dimensiuni sa implementeze RIS-ul eRAD. Fie ca ruleaza pe infrastructura cloud a eRAD-ului, Amazon Cloud sau propriul hardware dedicat sau mediul virtualizat, implementarea este scalabila fara a sacrifica viteza sau performanta.

 

Pentru oferte personalizate de pret va rugam sa ne contactati

Ofertele se configureaza in particular pentru fecare client in parte in functie de numarul de studii/an

Sitemele RIS / PACS sunt dispozitive medicale clasa I. Marcaj CE. 93/42 EEC. Aviz MS
ISO 13485, ISO 9001

Acoperire Nationala. 
Suport tehnic si Service 24/24h

 

www.erad.com

Brosura eRAD RIS

Pentru a afla mai multe detalii despre RIS-ul eRAD descarca brosuta

Descarca brosura

Produse complementare

Recenzii

Scrie o recenzie

Sistem Informatic pentru Radiologie RIS

Sistem Informatic pentru Radiologie RIS