Accesorii Există 58 produse

Subcategorii

 • Imprimante Medicale...

  Imprimanta medicala pentru radiologie si imagistica medicala printeaza imagini de inalta rezolutie pe o pelicula din PVC numita film radiologic. Standardul de comunicare intre imprimanta si aparatul de tip Modality care produce imaginile se numeste DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine).

  Imprimantele sunt de doua tehnologii: laser de mare rezolutie si termice de rezolutii inferioare. Pe imprimante se pot printa urmatoarele: radiografii dentare, radiografii pentru ortopedie, radiografii pulmonare, grafie si scopie, mamografii, RMN si CT

 • Sisteme digitalizare...

  Sistemele de digitalizare CR (Computed Radiography) și DR (Digital Radiography) pentru retrofit (conversie) aparate de radiologie analogică (clasice) sunt dispozitive care permit transformarea echipamentelor de radiologie traditionale, analogice, in echipamente digitale avansate. Aceste sisteme sunt utilizate pentru a actualiza și îmbunătăți performanța și eficiența aparatelor de radiologie mai vechi, care utilizează filme radiografice și procese chimice pentru a obține imagini digitale care pot fi procesate pe calculator sau arhivate in PACS.

 • Casete & Folii...

  Va punem la dispozitie o gama larga de casete radiologice pentru radiologia conventionala si digitalizata si anume:

  - Casete radiologice si ecrane intensificatoare pe spectru verde si albastru pentru radiologia conventionala.

  - Casete radiologie si placi fosforice (IP) pentru aparatele de digitalizare CR (Computed Radiography).

  Marcile pentru care distibuim casete si folii CR sunt: Agfa Healthcare, Carestream Health - KODAK, Fujifilm, Konica Minolta, Colenta, Philips.

  Pentu cereri de oferte va rugam sa ne contactati.

 • Developeze automate

  O developeza pentru developatat filme radiologice analogice este un o masina automata utilizata in laboratoarele de radiologie conventionala pentru procesarea filmelor radiografice expuse. Scopul principal al developezei este de a transforma imaginile invizibile capturate pe filmul radiografic in imagini vizibile, prin intermediul unui proces chimic de developare folosind fixatori si revelatori chimici

 • Monitoare radiologice...
 • Roboti Disc Producer

  Robotii pentru scriere si inscriptionare CD-uri si DVD-uri sunt dispozitive automatizate concepute pentru a scrie si printa informatii pe discuri optice la viteze mari, precum CD-uri si DVD-uri. Acesti roboti sunt utili in centrele de radiologie si imagistica medicala unde este necesara productia in masa sau gestionarea eficienta a unui volum mare de discuri. Cei mai consacrati producatori de astfel de solutii sunt EPSON si PRIMERA

 • NEGATOSCOAPE
 • Materiale constructii...
 • INJECTOMATE SUBSTANTE...

  Injectomatul pentru substanta de contrast este un dispozitiv medical folosit pentru a administra agenti de contrast radiopaci în corpul pacientului in timpul examinarilor de imagistica medicala, cum ar fi tomografia computerizata CT, angiografia, rezonanta magnetica nucleara RMN sau mamo pentru mamografii cu tomosinteza 3D.

  Injectomatul este conceput pentru a oferi un control precis asupra vitezei si volumului de substanta de contrast injectate la presiuni inalte cuprinse intre 300 psi pentru CT si pana la 1200 psi in cazul angiografiei, asigurand o calitate superioara a imaginilor.

 • ECHIPAMENTE DE...

  Echipamentele de protectie pentru radiatiile X-ray sunt concepute pentru a proteja pacientii sau cadrele medicale de efectele potential daunatoare ale expunerii la radiatii ionizante. Ele sunt esentiale in medii unde radiatiile X-ray sunt utilizate frecvent, cum ar fi spitalele, clinicile de radiologie, si laboratoarele de cercetare, pentru a asigura siguranta personalului si a pacientilor. Sorturile sunt produse din plumb de protectie XRAY

 • INCALZITOARE SUBSTANTA...

  Incalzitor incubator termostat pentru substanta de contrast folosita in imagistica medicala. Incubatoare pentru fluide / lichide medicale.

  WARMER MEDICAL FLUID HEATER

per pagina
Arata 1 - 12 din 58 produse
Arata 1 - 12 din 58 produse

Filtreaza

Categorii
more... less
Producatori
more... less
Pret
0 Lei 51646 Lei
Mod printare
more... less
Rezolutie
more... less
Gradatie de inregistrare
more... less
Tehnologie printare
more... less
Port conectare
more... less
Printare disc
more... less
Unitati scriere
more... less
Unitati printare
more... less
Slot stocare
more... less
Tip sistem
more... less
Aplicabilitate
more... less
Scintilator
more... less
Timp scanare/achizitie
more... less
Dimensiuni
more... less
Interfata
more... less
Rezolutie
more... less
Dimensiune pixel
more... less

Accesorii

Informatii

Produse noi

Oferte speciale

Etichete

test