Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala

Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala

Cum alegem un Sistem de Arhivare PACS pentru radiologie si imagistica medicala? Care sunt criteriile dupa care ne ghidam? Care este cel mai bun raport calitate / pret?  Personal Server sau Cloud Server?

Avem placerea sa va prezentam solutia profesionala P A C S(Picture Archiving and Communication Systems) pentru arhivarea si gestionarea imaginilor DICOM(Digital Imaging and Communications in Medicine). Sistemul este produs de catre compania eRad, din SUA, unul dintre cei mai renumiti producatori la nivel mondial.

 

Solutia PACS integrata hardware si software utilizeaza standardele DICOM pentru stocarea, arhivarea si vizualizarea informatiilor si a studiilor medicale achizitionate cu echipamentele medicale de radiologie si imagistica, fiind compatibil cu orice marca de aparat: CT, RMN, RX, Ecograf, Mamograf, etc.

Un sistem PACS consta in patru componente majore: modalitatile de producere/achizitie a imaginii, cum ar fi CT, RMN, sau RX, o retea securizata pentru transmiterea de informatii, statii de lucru pentru interpretarea si vizualizarea imaginilor (workstation), si sistemul de arhivare pentru stocarea si apelarea de imagini si rapoarte (Server + Software). Prin solutia PACS de la eRAD pot fi interconectate mai multe centre medicale in sistem.

 

MODULE:               Mamo / Worklist /  Web Viewer / Cloud / Teleradiologie / Portal Pacient / Auto Dictare / Portal Medici / 3D Volumetric / etc…

 

SH Medical SRL (Solutions for Hospitals) vine in intampinarea spitalelor si a centrelor medicale de imagistica medicala care doresc sa implementeze un sistem PACS de inalta calitate. In acest sens va punem la dispozitie pachete ale sistemului PACSsau RIS, care pot fi implementate in orice tip de unitate medicala, indiferent de marime sau numarul de locatii, in functie de bugetul alocat implementarii proiectelor informatice.

Pentru oferte personalizate de pret va rugam   sa ne contactati  

 

Ofertele se configureaza in particular pentru fecare client in parte

 

Sitemele PACS sunt dispozitive medicale clasa I. Marcaj CE. 93/42 EEC. Aviz MS

ISO 13485, ISO 9001

 

Acoperire Nationala.

Suport tehnic si Service 24/24h

 

Cele mai vandute

Categorii

Informatii

Producatori

Produse noi

Oferte speciale

Furnizori

Niciun furnizor

Etichete

test